Soita: +358 9 7552 650
Lataa esite Katso video

Yritys

CNCenter Oy – ideasta laadukkaaseen toteutukseen jo vuodesta 1989!

CNCenter on vuodesta 2016 alkaen osa suomalaista Laiho Industries -perheyhtiötä, johon kuuluvat myös Porissa sijaitseva, 1967 perustettu vesijohtovarustetehdas Heikki Laiho Oy (www.hela.fi) ja Urjalassa sijaitseva keskiraskas Konepaja Santalahti Oy (www.kpsantalahti.com). Laiho Industries -yhtiöiden liikevaihto on yli 16M€ ja työntekijöitä on n. 90 henkeä.

CNCenter on erikoistunut valmistamaan mekatroniikan järjestelmiä ja hienomekaanisia osia, jotka vaativat suurta tarkkuutta ja erittäin korkeaa laatutasoa. CNCenter tekee myös vaativaa osakokoonpanoa ja eriasteisia järjestelmätoimituksia. Osien käyttökohteisiin kuuluvat mm. hammasröntgenit, erilaiset analysaattorit, mittalaitteet ja teollisuusventtiilien ohjauslaitteet. Asiakaskuntamme muodostuu terveysteknologia-, lääketiede-, laboratorio-, biotekniikka- ja elektroniikka-alojen yrityksistä. Asiakkaamme arvostavat laatua ja toimitusvarmuutta sekä pitkäjänteistä yhteistyötä.

Hienomekaaniset osat valmistetaan erilaisilla CNC-koneistuskeskuksilla ja monitoimisorveilla. Osat voidaan viimeistellään lasikuulapuhaltamalla, rummuttamalla tai hiomalla. Lisäksi tuotteet voidaan pintakäsitellä tarpeen mukaan mm. maalaamalla, eloksoimalla tai lämpökäsittelemällä.

Espoon-tehtaamme työllistää yhteensä noin 35 koneistusalan ammattilaista ja tuotanto on kahdessa vuorossa. Liikevaihtomme on n. 4,5M€. Hienomekaanisten osien lisäksi voimme valmistaa myös kookkaampia ja järeämpiä osia sekä tuotteita tai kokonaisuuksia, joihin liittyy myös hitsaamista.

Suuremmat sarjat voimme valmistaa tytäryhtiömme Heikki Laiho Oy:n Porin tehtaalla, jonka konekanta soveltuu paremmin sarjatuotantoon. Porin-tehtaalla on useita erilaisia robotisoituja sorvisoluja, työstökeskuksia, tankoautomaatteja sekä 5-akselisia työstökeskuksia.

Tytäryhtiömme Konepaja Santalahti Urjalassa on keskiraskas konepaja, joka on erikoistunut hitsaukseen, levytöihin sekä järeämpään CNC-koneistukseen. Santalahdella on useita isoja CNC-sorveja ja mm. pitkäjyrsinkone yli 5000 x-liikkeellä. Yhdessä Santalahden kanssa voimme toimittaa myös isompia tuotteita ja tuotekokoneisuuksia.

Järjestelmätoimittajana meillä on laaja alihankintaverkosto sekä Suomessa että muualla Euroopassa ja työmme laadunvarmistus on auditoitu kolmannen osapuolen toimesta. Osana laatujärjestelmää on myös jatkuvuussuunnitelma (Business Continuity Plan, BCP).

Ota yhteyttä ja kysy lisää