Vesileikkaus

ideasta laadukkaaseen toteutukseen

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Vesileikkaus on tekniikka jonka avulla voidaan tehdä kaikenlaiset leikkeet mittatarkasti ja kokonaisedullisesti. Leikatut kappaleet ovat mittatarkkoja ja jälkikäsittelyn tarve on usein hyvin pieni tai sitä ei ole ollenkaan.

Vesileikkaus ei vahingoita leikattavan materiaalin pintaa ja soveltuu hyvin myös kappaleille joissa on korkeat pintavaatimukset tai pinnassa on merkintöjä tai pinnoitteita. Leikattuihin kappaleisiin ei synny jännitteitä, lämpölaajenemista eikä leikattava pinta karkaistu.

Leikkausten lisäksi pystymme tarjoamaan jatkojalostuksen valmiiksi tuotteeksi asti. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu koneistukset, hitsaukset sekä kaikki muut perinteiset konepajan jatkojalostusmuodot. Laajan alihankintaverkostomme avulla pystymme toimittamaan tuotteet lähes kaikilla mahdollisilla pintakäsittelyillä.

Vesileikkaus soveltuu hyvin lähes kaikille koville aineille. Leikkaamme pääasiassa metalleja kuten RST, HST, Fe, Al, Cu ja messinki mutta myös muovit soveltuvat yleensä hyvin leikattavaksi . Käytössämme on uusi, viimeisintä vesileikkaustekniikkaa edustava laitteisto jossa leikkuupöydän koko on 4000 x 2000mm. Leikkuri on varustettu kehittyneellä ohjelmistolla ja leikkauspään kompensoinnilla jolloin saamme leikkuureunoista erittäin suorat. Leikkaamme teräs ja alumiini materiaaleja aina 150mm paksuuteen asti .

SULJE
SULJE