Hitsaus ja levytyöt

ideasta laadukkaaseen toteutukseen

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Teemme hitsattuja kokoonpanoja ja valmiita tuotteita, joihin sisältyy hitsausta, koneistettuja osia, kokoonpanoa sekä pintakäsittelyä. Hitsaamme mustaa terästä sekä myös ruostumattomia ja haponkestäviä teräksiä.

Käytössämme on Mig-, Tig- ja puikkohitsaus sekä useita hitsauspisteitä pyörityspöytineen ja apuvälineineen. Suuretkaan kappaleet ja palkit eivät ole ongelma. Koko tuotantotilamme on katettu silta- ja pylväsnosturein, jolloin kappeleiden käsittely ja liikuttelu on vaivatonta.

Otamme mielellämme kokonaisvastuun tuotteesta materiaalihankintoineen ja pintakäsittelyineen, mutta voimme valmistaa tuotteita myös asiakkaan raaka-aineista ja komponenteista. Osallistumme tarvittaessa myös suunnitteluvaiheeseen, jossa pystymme optimoimaan tuotteen valmistusprosessia ja tuomaan säästöjä tuotteen lopulliseen hintaan. Voimme tehdä yksittäiskappaleita tai sarjatuotteita.

Levymäisten osien käsittelyä varten on CNC-särmäri (särmäysleveys 3100 mm) , mankeli (taivutusleveys 2000 mm, levypaksuus 12 mm) ja levyleikkuri (leikkausleveys 2000 mm, levypaksuus 10 mm). Hoidamme alihankkijoidemme avustuksella myös omaan konekantaan soveltumattomat levyosat joustavasti.

Käytössämme on useita erialaisia ja erikokoisia sahoja palkkien, ainesputkien, tankojen ja profiilien sahaukseen. Oman tuotannon lisäksi myymme myös pelkkää sahauspalvelua.

SULJE
SULJE