Soita: +358 9 7552 650
Lataa esite Katso video

Kokoonpano ja mekatroniikka

Kokoonpanoa ja mekatroniikkaa tarpeiden mukaan

Mekatroniikkayksikkömme palveluita käyttävät mm. terveysteknologian pienet ja suuret huipputekijät. Kokoonpanotyön lisäksi heidän käytössään on myös laaja asiantuntijaverkostomme.

Valmistus voi kohdistua jonkin laitteen yksittäiseen osaan, osakokonaisuuksiin tai koko laitteen valmistukseen. Mekatroniikkatöiden laadun varmistavat laatukäsikirjamme ja välineet, joiden avulla koneistamme ja kokoonpanemme mekatroniikan komponentteja ja -järjestelmiä asiakkaan tarpeiden mukaan.

CNCenterin laitevalmistuksessa tehdään asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä valmistuslinjoja ja -laitteita. Toteutamme tuotteet asiakkaan piirustusten pohjalta – kantaa ottaen – yksittäisesti tai useampia. Toteutamme laitteita myös prototyyppeinä ja sarjoina sekä sopimusvalmistuksena.

Yrityksemme mekatroniikkaan keskittyvän yksikön työt keskittyvät keskisuuren ja pienteollisuuden tarpeisiin tulevien laitteiden kokoonpanoon. Mekatroniikan valmistaminen voi sisältää laitteen yksittäisen osan, isomman osakokonaisuuden tai koko laitteen valmistuksen. CNCenter tarjoaa koneistusta ja kokoonpanopalveluita mekatroniikan komponenteille ja järjestelmille asiakkaan tarpeiden mukaan.

Laadukkaat ja luotettavat palvelut

Mekatroniikkayksikkömme palveluita käyttävät asiakkaamme ovat alojensa pieniä ja suuria huipputekijöitä. Heidän käytössään on myös CNCenterin laaja asiantuntijaverkosto.

Laitevalmistuksessa valmistamme räätälöidyt valmistuslinjat ja -laitteet asiakkaidemme tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää