CNCenter Oy

ideasta laadukkaaseen toteutukseen

image
image

Olemme erikoistuneet valmistamaan asiakkaan piirustusten ja vaatimusten mukaisia, koneistamalla valmistettavia vaativia osia, mekatroniikan järjestelmiä ja hienomekaanisia komponentteja.

Tyypillisesti valmistamamme osat vaativat suurta tarkkuutta ja erittäin korkeaa laatutasoa. Koneistamme ja työstämme käytännössä kaikkia materiaaleja jotka soveltuvat lastuavaan työstöön. Tyypillisiä tuotteitamme ovat myös erilaiset perinteisemmät koneiden ja laitteiden osat, osakokonaisuudet, akselit ja vastaavat.

Teemme myös osakokoonpanoa ja eriasteisia järjestelmätoimituksia joihin voi sisältyä myös komponentteja kuten laakereita tiivisteitä ja vastaavia, osien liimausta, hitsausta, ruuvausta jne. Valmistamiemme tuotteiden käyttökohteina on terveysteknologian laitteet ja instrumentit, erilaiset analysaattorit, tutkimus- ja mittalaitteet ja teollisuusventtiilien ohjauslaitteet, biotekniikka, laboratoriolaitteet, paperikoneet, kuljettimet, hydrauliikka, meriteollisuus ja nostolaiteteollisuuden tuotteet ym.

Hyvinkin erilaisilla toimialoilla toimivat asiakkaamme arvostavat korkeaa laatua, toimitusnopeutta ja varmuutta sekä pitkäjänteistä yhteistyötä.

Vuodesta 2016 alkaen olemme kuuluneet Porissa sijaitsevan Laiho Industries Oy – perheyhtiön omistukseen. Laiho Industries Oy on valmistavaan teollisuuteen keskittynyt konserni jonka yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on n. 17M€ ja työntekijämäärä n. 95 henkeä.

CNCenter Oy:n pääpaikka on Espoossa Kauklahdessa ja toinen tuotantoyksikkömme sijaitsee Urjalassa Pirkanmaalla. Liikevaihtomme on noin 7M€ ja henkilökuntaa on yhteensä n. 50 henkeä. Urjalan tehtaamme on entinen Laiho Industries konserniin kuulunut tytäryhtiömme Konepaja Santalahti Oy. Urjalan yksikkömme on keskiraskas konepaja, joka on erikoistunut hitsaukseen, vesileikkaukseen, levytöihin sekä järeämpään CNC-koneistukseen ja osavalmistukseen.

SULJE
SULJE